Vattenfall_Startsid_2500px.jpg

BRUNNSKYRKAN I ÅSEDA - EN KYRKA FÖR HELA LIVET

Brunnskyrkan-1000x600.jpg

Till Brunnskyrkan är alla välkomna! I Brunnskyrkan hoppas vi att du ska finna en plats för gemenskap, tröst, glädje och goda samtal. En plats för ro i en jäktad tid. En plats för mötet med Jesus Kristus, världens Frälsare, som vill ge livet dess djupaste mål och mening.

Som regel välkomnar vi till gudstjänst varje söndag kl. 10.00.
Varannan måndag under pågående termin är det träffar för daglediga – Måndagsträffen – med olika och intressanta medverkanden varje gång. Du hittar mer information här på vår webbplats och också i vår tidning 'Brunnskanten'.

Springbrunnen har under pågående termin sin träff varje måndag kl. 17.30, och är till för barn och ungdomar.
I Springbrunnen är Bibelns budskap alltid aktuellt och vi har också mycket sång och musik. Här möts de minsta, Mysingarna, till sin egen gemenskap. Nyingarna, 7-9 år, har sina träffar med lek, tävlingar, knopar mm och Upptäckarscout, 10-12-åringarna, lär sig om lägerliv med knopar, att göra upp eld och klara sig i naturen och mycket mer.

Du kan läsa mer om Brunnskyrkans historia HÄR

Equmeniakyrkan-Logo.jpg

PÅ GÅNG

5/4 10:00 Gudstjänst och Nattvardsgång
Spara i din kalender
6/4 15:00 Måndagsträffen INSTÄLLT!!
’Varje människa är en berättelse’ Sven Holmqvist och trubadur Kenneth Nilsson, Eken...
17:30 Springbrunnen
Mer

Dagens-bibelord.jpg

NYHET

Annonsruta-Brunnskanten-0120.jpg

Coronaviruset.jpg

Församlingens styrelse har beslutat att ställa in alla veckosamlingar tills vidare. Undantag BIC och Springbrunnen. Gudstjänsten den 22/3 kommer att hållas. Inget kyrkkaffe efter gudstjänsten. Styrelsen kommer fortsättningsvis att träffas en gång i veckan för att bestämma om kommande gudstjänster. Vi har också som målsättning att ha kyrkan öppen på kvällarna, kl 19.00, för bön, bibelläsning och samtal.

För dig över 70 år
Våra myndigheter har tydligt sagt att alla över 70 år ska undvika sociala kontakter. Det innebär att alla våra verksamheter som har det åldersspannet som målgrupp ställs in under den här perioden. Av omsorg ber vi alla som är över 70 år att respektera myndigheternas direktiv.

Fortsätt att be!
Oavsett var och hur vill vi uppmuntra dig att fortsätta att be. Be för myndigheter att de får vishet att fatta rätt beslut, be för alla inom vård/omsorg att de får vara friska och har energi för deras viktiga arbete. Be för alla i olika riskgrupper att Gud ska beskydda dem. Be för alla som är oroliga att Guds frid ska råda. Be att vi som församling ska bli starkare i vår omsorg om varandra i en utmanande tid.

”Men den som lyssnar till mig ska bo i trygghet och inte behöva frukta något ont”.
Ordspråksboken 1:33

/Styrelsen

Pasktallrik_Hjortsberga.jpg

Skaparretreat-Hjortsberga.jpg

Annonsruta-BKU-Springbrunnen-2020.jpg

PASTOR SÖKES

Pastorsannons_Brunnskyrkan_2019.jpg

Brunnskyrkan-FB.jpg

Swish_ruta.jpg

BKU-banner-startsida.jpg

HJORTSBERGAGÅRDEN - GÅRDEN MED MÅNGA MÖJLIGHETER

Brunnskyrkans församling är delägare i Hjortsbergagården sedan oktober 2013. Gården ligger vackert vid Sjöatorps sjön i utkanten av Hjortsberga samhälle vid väg 25 mellan Ljungby och Växjö. På deras hemsida hittar du mer information om gården http://www.hjortsbergagarden.se

"Varmt välkommen under årets fyra årstider till vila och aktiviteter, till en meningsfull fritid och berikande gemenskap i en drogfri miljö på Hjortsbergagården. Vi vill erbjuda gården till dig som söker plats för hantverkskurser, lägerskola, konferenser, läger och kanothajker eller ett utflyktsmål med möjligheter till mat och övernattning."

Hjortsbergagarden_1.jpg

SJUKHUSKYRKAN

Brunnskyrkan är en del av Sjukhuskyrkan som finns till för
dig som patient, anhörig eller anställd inom vården.
Sjukhuskyrkan finns på Centrallasarettet
och Sigfridsområdet i Växjö.

Kontakta gärna:

Sjukhuspastor Anders Elfström