Vattenfall_Startsid_2500px.jpg

BRUNNSKYRKAN I ÅSEDA - EN KYRKA FÖR HELA LIVET

Brunnskyrkan-1000x600.jpg

Coronaviruset.jpg

Till Brunnskyrkans församling är alla välkomna - i vanliga fall.
Församlingens styrelse har beslutat att ställa in gudstjänster och veckosamlingar tills nya direktiv kommer. Styrelsen kommer fortsättningsvis att träffas en gång i veckan för att bestämma om kommande samlingar samt att hålla sig informerad om eventuellt nya rekommendationer från myndigheterna. Vi har också som målsättning att ha kyrkan öppen på tisdag-, onsdag- och torsdagkvällarna, kl 19.00, för bön, bibelläsning och samtal.

Du som är över 70 år!
Våra myndigheter har tydligt sagt att alla över 70 år och övriga som bedöms vara i riskzonen, ska undvika sociala kontakter i så stor utsträckning som möjligt. Av omsorg har därför styrelsen en önskan om att var och en som är i denna kategori, noga tänka igenom vad myndigheternas rekommendationer innebär just för dig.

Fortsätt att be!
Oavsett var och hur vill vi uppmuntra dig att fortsätta att be. Be för myndigheter att de får vishet att fatta rätt beslut, be för alla inom vård/omsorg att de får vara friska och har energi för deras viktiga arbete. Be för alla i olika riskgrupper att Gud ska beskydda dem. Be för alla som är oroliga att Guds frid ska råda. Be att vi som församling ska bli starkare i vår omsorg om varandra i en utmanande tid.

PÅ GÅNG

NYHET

Annonsruta-Brunnskanten-Nr3-2020.jpg

Bon-Tis-ons-tors.jpg

Annonsruta-BKU-Springbrunnen-2020.jpg

PASTOR SÖKES

Pastorsannons_Brunnskyrkan_2019.jpg

Equmeniakyrkan-Logo.jpg

Brunnskyrkan-FB.jpg

Swish_ruta.jpg

BKU-banner-startsida.jpg

HJORTSBERGAGÅRDEN - GÅRDEN MED MÅNGA MÖJLIGHETER

Brunnskyrkans församling är delägare i Hjortsbergagården sedan oktober 2013. Gården ligger vackert vid Sjöatorps sjön i utkanten av Hjortsberga samhälle vid väg 25 mellan Ljungby och Växjö. På deras hemsida hittar du mer information om gården http://www.hjortsbergagarden.se

"Varmt välkommen under årets fyra årstider till vila och aktiviteter, till en meningsfull fritid och berikande gemenskap i en drogfri miljö på Hjortsbergagården. Vi vill erbjuda gården till dig som söker plats för hantverkskurser, lägerskola, konferenser, läger och kanothajker eller ett utflyktsmål med möjligheter till mat och övernattning."

Hjortsbergagarden_1.jpg

SJUKHUSKYRKAN

Brunnskyrkan är en del av Sjukhuskyrkan som finns till för
dig som patient, anhörig eller anställd inom vården.
Sjukhuskyrkan finns på Centrallasarettet
och Sigfridsområdet i Växjö.

Kontakta gärna:

Sjukhuspräst Conny Karlsson