VERKSAMHET

BRUNNSKYRKAN I ÅSEDA - EN KYRKA FÖR HELA LIVET

Till Brunnskyrkan är alla välkomna! I Brunnskyrkan hoppas vi att du ska finna en plats för gemenskap, tröst, glädje och goda samtal. En plats för ro i en jäktad tid. En plats för mötet med Jesus Kristus, världens Frälsare, som vill ge livet dess djupaste mål och mening.

Som regel välkomnar vi till gudstjänst varje söndag kl. 10.00. Varannan måndag är det träffar för daglediga – Måndagsträffen – med olika och intressanta medverkanden varje gång.

Springbrunnen har sin träff varje måndag kl. 17.30, och är till för barn och ungdomar. I Springbrunnen är Bibelns budskap alltid aktuellt. Där finns mycket sång och musik. Och där möts de minsta, Mysingarna till sin egen gemenskap. Nyingarna, 7-9 år, har sina träffar med lek, tävlingar, knopar mm och Upptäckarscout, 10-12-åringarna, lär sig om lägerliv med knopar, att göra upp eld och klara sig i naturen och mycket mer.

Tonåringarna möts för gemenskap med film, matlagning och andra aktiviteter efter överenskommelse,
oftast fredagar kl. 19.00

BKU-banner_.jpg

BKU/Brunnskyrkans Ungdom i Åseda
– en del av Equmenia

Varje måndag under pågående termin träffas Springbrunnen
i Brunnskyrkan klockan 17.30.

Till dessa samlingar är alla barn från 4 år välkomna!

Efter en gemensam inledning med sång och bibelberättelse fortsätter aktiviteterna i olika grupper:

4-6 åringar Mysingarna

7-9 åringar Nyinggruppen

10-12 åringar i Upptäckarscout

Tonår träffas enligt överenskommelse med sina ledare.

För aktuella program i respektive grupper läs mer under varje grupp i länkfältet.

Brunnskyrkan har en Alkoholpolicy såväl som en Mobbningspolicy. Vill du som förälder veta vad dessa innebär läs i menyn till vänster 'BKU - policy' eller ta kontakt med någon av oss ledare för mer information.

BKU årets förening 2012!!!
På Åsedadagen den 9 juni 2012, fick BKU av Offensiva Åseda ta emot utmärkelsen Årets förening/främsta områdesgrupp. Detta är hedrande och glädjande - främst för BKU:s ledare och alla barn och ungdomar i BKU.

BKU2012-bilder.png

Senast uppdaterad 170830