Brunnskyrkan i Åseda- en kyrka för hela livet

Till Brunnskyrkan är alla välkomna! I Brunnskyrkan hoppas vi att du ska finna en plats för gemenskap, tröst, glädje och goda samtal. En plats för ro i en jäktad tid. En plats för mötet med Jesus Kristus, världens Frälsare, som vill ge livet dess djupaste mål och mening.

Som regel välkomnar vi till gudstjänst varje söndag kl. 10.oo. Varannan måndag, under pågående termin, är det träffar för daglediga – Måndagsträffen – med olika och intressanta medverkanden varje gång.

Varannan torsdag har vi välkomnat till Alpha-kurs som är till för alla som vill veta mer om vad den kristna tron står för och vad den erbjuder. Vi räknar med att inbjuda till en fortsättningskurs till hösten liksom till en ny Alpha-kurs.

Springbrunnen har under pågående termin sin träff varje måndag kl. 17.3o, och är till för barn och ungdomar. I Springbrunnen är Bibelns budskap alltid aktuellt. Där finns mycken sång och musik. Och där möts de minsta, Mysingarna till sin egen gemenskap. Nyingarna, 7-9 år, har sina träffar med lek, tävlingar, knopar mm och Upptäckarscout, 10-12-åringarna, lär sig om lägerliv med knopar, att göra upp eld och klara sig i naturen t ex.

Tonåringarna möts för gemenskap med film, matlagning och andra aktiviteter efter överenskommelse, oftast fredagar kl. 19.oo

Brunnskyrkan-2.JPG

Altare.jpg-1

PASTOR SÖKES

Vi är en församling på 100 medlemmar. Vår verksamhet är relativt omfattande och vi behöver någon som ger våra ungdomar och ledare mycket stöd.
Ett redan inlett samarbete med grannförsamlingar kan utvecklas ytterligare.

Är du intresserad av denna tjänst hör av dig för mer information till:

Ordförande;
Eigert Petersson 0474-10720

Pastor;
Lars-Olof Gunnardo 0383-30772

På gång

lör 26/4 09:00 Arbetsdag på Ekhöjden
Mellan kl. 09-13. Ta med något att äta!
18:00 En resa i Israel/Palestina
Eva Ståhlgren, Gunnardo m fl. Servering.
sön 27/4 10:00 Gudstjänst
Gunnardo. Kyrkkaffe.
Mer

Arbetsdag på Ekhöjden

Lördagen den 19:e och 26:e april mellan kl 9-13 förbereder vi på Ekhöjden med gemensamma krafter inför valborgsmässofirandet.
Tag gärna med eget fika.
Välkommen till en förmiddag med trevlig gemenskap och arbetsglädje.

Ekhojden-1.JPG

Hjortsbergagården-gården med många möjligheter

Hjortsbergagarden.jpg

Fr.o.m. 2013-10-01 kommer Brunnskyrkans församling att vara delägare i Hjortsbergagården. Gården ligger vackert vid Sjöatorps sjön i utkanten av Hjortsberga samhälle vid väg 25 mellan Ljungby och Växjö. På deras hemsida hittar du mer information om gården. http://www.hjortsbergagarden.se

"Varmt välkommen under årets fyra årstider till vila och aktiviteter, till en meningsfull fritid och berikande gemenskap i en drogfri miljö på Hjortsbergagården. Vi vill erbjuda gården till dig som söker plats för hantverkskurser, lägerskola, konferenser, läger och kanothajker eller ett utflyktsmål med möjligheter till mat och övernattning."

Logga in HIMLAwebb Logga in