Brunnskyrkan i Åseda- en kyrka för hela livet

Till Brunnskyrkan är alla välkomna! I Brunnskyrkan hoppas vi att du ska finna en plats för gemenskap, tröst, glädje och goda samtal. En plats för ro i en jäktad tid. En plats för mötet med Jesus Kristus, världens Frälsare, som vill ge livet dess djupaste mål och mening.

Som regel välkomnar vi till gudstjänst varje söndag kl. 10.oo. Varannan måndag, under pågående termin, är det träffar för daglediga – Måndagsträffen – med olika och intressanta medverkanden varje gång.

Springbrunnen har under pågående termin sin träff varje måndag kl. 17.3o, och är till för barn och ungdomar. I Springbrunnen är Bibelns budskap alltid aktuellt. Där finns mycken sång och musik. Och där möts de minsta, Mysingarna till sin egen gemenskap. Nyingarna, 7-9 år, har sina träffar med lek, tävlingar, knopar mm och Upptäckarscout, 10-12-åringarna, lär sig om lägerliv med knopar, att göra upp eld och klara sig i naturen t ex.

Tonåringarna möts för gemenskap med film, matlagning och andra aktiviteter efter överenskommelse, oftast fredagar kl. 19.oo

Brunnskyrkan-2.JPG

Altare.jpg-1

PASTOR SÖKES

Vi är en församling på 100 medlemmar. Vår verksamhet är relativt omfattande och vi behöver någon som ger våra ungdomar och ledare mycket stöd.
Ett redan inlett samarbete med grannförsamlingar kan utvecklas ytterligare.

Är du intresserad av denna tjänst hör av dig för mer information till:

Ordförande;
Eigert Petersson 0474-10720

Pastor;
Lars-Olof Gunnardo 076-7830045

På gång

29/8 19:30 Cafékväll på Ekhöjden
Final på Ekhöjden med önskesånger. Brunnskyrkans sångare och musiker
30/8 10:00 Gudstjänst
Gunnardo. Kyrkkaffe
31/8 18:00 Ledarsamling
19:00 BIC
Träff med ungdomar med Bibeln i centrum. Ledare Lars Sundkvist.
Mer

Nu är det dags igen

Välkommen till nya kvällar med 3K - Kravlös Kreativitet och Kaffe, kl 18:30-21:00 i Brunnskyrkan, Åseda. Höstens datum är 2 september, 7 oktober och 4 november.

Weekendläger på Klintagården på Öland 11-13 september

image.jpg

Gäster är regionsanställda på Region Öst bl à Gunnel Noreliusson och Christer Gustafsson.
"Att vara församling idag 1" Gunnel Noreliusson talar,utmanar, inspirerar och leder samtal om vad det innebär att vara församling en bra bit på 2000-talet.

"Tror du på Jesus?" Christer Gustafsson talar, utmanar, inspirerar och leder samtal om tro i vår tid.

"Att vara församling idag 2" Gunnel Noreliusson, talar, utmanar, inspirerar och leder samtal om vad det innebär att vara församling en bra bit in på 2000-talet.

För övrigt medverkar distriktsföreståndare Lars-Olof Gunnardo och ordförande för Baptistmissionen/SBUF i Småland Roger Mörk.

Logga in HIMLAwebb Logga in