Brunnskyrkan i Åseda- en kyrka för hela livet

Till Brunnskyrkan är alla välkomna! I Brunnskyrkan hoppas vi att du ska finna en plats för gemenskap, tröst, glädje och goda samtal. En plats för ro i en jäktad tid. En plats för mötet med Jesus Kristus, världens Frälsare, som vill ge livet dess djupaste mål och mening.

Som regel välkomnar vi till gudstjänst varje söndag kl. 10.oo. Varannan måndag, under pågående termin, är det träffar för daglediga – Måndagsträffen – med olika och intressanta medverkanden varje gång.

Springbrunnen har under pågående termin sin träff varje måndag kl. 17.3o, och är till för barn och ungdomar. I Springbrunnen är Bibelns budskap alltid aktuellt. Där finns mycken sång och musik. Och där möts de minsta, Mysingarna till sin egen gemenskap. Nyingarna, 7-9 år, har sina träffar med lek, tävlingar, knopar mm och Upptäckarscout, 10-12-åringarna, lär sig om lägerliv med knopar, att göra upp eld och klara sig i naturen t ex.

Tonåringarna möts för gemenskap med film, matlagning och andra aktiviteter efter överenskommelse, oftast fredagar kl. 19.oo

Brunnskyrkan-2.JPG

Dagens bibelord

*

Altare.jpg-1

PASTOR SÖKES

Vi är en församling på 100 medlemmar. Vår verksamhet är relativt omfattande och vi behöver någon som ger våra ungdomar och ledare mycket stöd.
Ett redan inlett samarbete med grannförsamlingar kan utvecklas ytterligare.

Är du intresserad av denna tjänst hör av dig för mer information till:

Ordförande;
Eigert Petersson 0474-10720

Pastor;
Lars-Olof Gunnardo 076-7830045

På gång

11/10 10:00 Gudstjänst
Kyrkkaffe
12/10 19:00 BIC
Träff med ungdomar med Bibeln i centrum. Ledare Lars Sundkvist.
ti 13/10 19:00 Bön- och samtalsgrupp
Vi läser Peter Halldorfs bok "Drick djupt av anden" och samtalar kring den och ber tillsammans.
Mer
 

Aktuellt

Familjekväll 12 oktober

Hej familjer med barn i Springbrunnen!

Vi hälsar er välkomna till en kväll med oss!
Nämligen måndag 12 oktober kl.17.30- ca kl 19.00.
Vi bjuder på en utökad storsamling i kyrkan där Springbrunnen sjunger, vi inviger nya Nyingscouter och Upptäckarscouter. Scouter och ledare, som var med på scoutlägret Klockrent i somras berättar om lägret. Vi samlar som vanligt in pengar till våra fadderbarn och vi tar del av en bibelberättelse om änglar. Och så avslutar vi med servering av korv med bröd.

Välkomna önskar ledarna!

Måndagsträffen

Solros.jpg

Välkommen till höstens första träff för Måndagsträffen den 7 september kl 15:00 i Brunnskyrkan. Bröderna Hasse medverkar och servering.

Nu är det dags igen

Välkommen till nya kvällar med 3K - Kravlös Kreativitet och Kaffe, kl 18:30-21:00 i Brunnskyrkan, Åseda. Höstens datum är 2 september, 7 oktober och 4 november.

Logga in HIMLAwebb Logga in