Brunnskyrkan i Åseda- en kyrka för hela livet

Till Brunnskyrkan är alla välkomna! I Brunnskyrkan hoppas vi att du ska finna en plats för gemenskap, tröst, glädje och goda samtal. En plats för ro i en jäktad tid. En plats för mötet med Jesus Kristus, världens Frälsare, som vill ge livet dess djupaste mål och mening.

Som regel välkomnar vi till gudstjänst varje söndag kl. 10.oo. Varannan måndag, under pågående termin, är det träffar för daglediga – Måndagsträffen – med olika och intressanta medverkanden varje gång.

Springbrunnen har under pågående termin sin träff varje måndag kl. 17.3o, och är till för barn och ungdomar. I Springbrunnen är Bibelns budskap alltid aktuellt. Där finns mycken sång och musik. Och där möts de minsta, Mysingarna till sin egen gemenskap. Nyingarna, 7-9 år, har sina träffar med lek, tävlingar, knopar mm och Upptäckarscout, 10-12-åringarna, lär sig om lägerliv med knopar, att göra upp eld och klara sig i naturen t ex.

Tonåringarna möts för gemenskap med film, matlagning och andra aktiviteter efter överenskommelse, oftast fredagar kl. 19.oo

Brunnskyrkan-2.JPG

Altare.jpg-1

PASTOR SÖKES

Vi är en församling på 100 medlemmar. Vår verksamhet är relativt omfattande och vi behöver någon som ger våra ungdomar och ledare mycket stöd.
Ett redan inlett samarbete med grannförsamlingar kan utvecklas ytterligare.

Är du intresserad av denna tjänst hör av dig för mer information till:

Ordförande;
Eigert Petersson 0474-10720

Pastor;
Lars-Olof Gunnardo 076-7830045

På gång

14/2 10:00 Gudstjänst med samling kring "Hjärtat".
Eigert Petersson m fl. Kyrkkaffe
15/2 15:00 Måndagsträffen för daglediga
Sånger om glädje och hopp med Manstätten från Ekenässjön
17:30 Springbrunnen
19:30 BIC
Träff för ungdomar med Bibeln I Centrum. Ledare Lars Sundkvist.
Mer

Måndagsträffen

Vinter-i-aseda.JPG

Välkommen till vårens första träff för Måndagsträffen den 1 februari.
"Skola för fred - den gode herdens skola" i Betlehem. Besök av förre Växjöbiskopen Jan-Olof Johansson.

Logga in HIMLAwebb Logga in