Brunnskyrkan i Åseda- en kyrka för hela livet

Till Brunnskyrkan är alla välkomna! I Brunnskyrkan hoppas vi att du ska finna en plats för gemenskap, tröst, glädje och goda samtal. En plats för ro i en jäktad tid. En plats för mötet med Jesus Kristus, världens Frälsare, som vill ge livet dess djupaste mål och mening.

Som regel välkomnar vi till gudstjänst varje söndag kl. 10.oo. Varannan måndag, under pågående termin, är det träffar för daglediga – Måndagsträffen – med olika och intressanta medverkanden varje gång.

Springbrunnen har under pågående termin sin träff varje måndag kl. 17.3o, och är till för barn och ungdomar. I Springbrunnen är Bibelns budskap alltid aktuellt. Där finns mycken sång och musik. Och där möts de minsta, Mysingarna till sin egen gemenskap. Nyingarna, 7-9 år, har sina träffar med lek, tävlingar, knopar mm och Upptäckarscout, 10-12-åringarna, lär sig om lägerliv med knopar, att göra upp eld och klara sig i naturen t ex.

Brunnskyrkan-2.JPG

Altare.jpg-1

PASTOR SÖKES

Vi är en församling på 100 medlemmar. Vår verksamhet är relativt omfattande och vi behöver någon som ger våra ungdomar och ledare mycket stöd.
Ett redan inlett samarbete med grannförsamlingar kan utvecklas ytterligare.

Är du intresserad av denna tjänst hör av dig för mer information till:

Ordförande;
Eigert Petersson 0474-10720

Pastor;
Lars-Olof Gunnardo 076-7830045

På gång

26/2 10:00 Gudstjänst
Kyrkkaffe
27/2 15:00 Måndagsträffen
Jordanien - det stora flyktinglandet. Från Helena Baardhs studieresa.
19:30 BIC
Träff för ungdomar med Bibeln I Centrum. Ledare Lars Sundkvist.
Mer

Måndagsträffen

Måndagsträffar för daglediga hösten 2016 kl 15:00
Kaffe med dopp serveras varje gång.

27 februari kommer Helena Baardh och Caj Stigson och berättar om sin resa till Jordanien där de besökte flyktingläger och olika hjälporganisationer.

Caj-och-Helena.jpeg

Logga in HIMLAwebb Logga in