Brunnskyrkan i Åseda- en kyrka för hela livet

Till Brunnskyrkan är alla välkomna! I Brunnskyrkan hoppas vi att du ska finna en plats för gemenskap, tröst, glädje och goda samtal. En plats för ro i en jäktad tid. En plats för mötet med Jesus Kristus, världens Frälsare, som vill ge livet dess djupaste mål och mening.

Som regel välkomnar vi till gudstjänst varje söndag kl. 10.oo. Varannan måndag, under pågående termin, är det träffar för daglediga – Måndagsträffen – med olika och intressanta medverkanden varje gång.

Springbrunnen har under pågående termin sin träff varje måndag kl. 17.3o, och är till för barn och ungdomar. I Springbrunnen är Bibelns budskap alltid aktuellt. Där finns mycken sång och musik. Och där möts de minsta, Mysingarna till sin egen gemenskap. Nyingarna, 7-9 år, har sina träffar med lek, tävlingar, knopar mm och Upptäckarscout, 10-12-åringarna, lär sig om lägerliv med knopar, att göra upp eld och klara sig i naturen t ex.

Brunnskyrkan-2.JPG

Dagens bibelord

*

Altare.jpg-1

PASTOR SÖKES

Vi är en församling på 100 medlemmar. Vår verksamhet är relativt omfattande och vi behöver någon som ger våra ungdomar och ledare mycket stöd.
Ett redan inlett samarbete med grannförsamlingar kan utvecklas ytterligare.

Är du intresserad av denna tjänst hör av dig för mer information till:

Ordförande;
Eigert Petersson 0474-10720

Pastor;
Lars-Olof Gunnardo 076-7830045

På gång

22/1 10:00 Gudstjänst
Kyrkkaffe
Spara i din kalender
23/1 19:30 BIC
Träff för ungdomar med Bibeln I Centrum. Ledare Lars Sundkvist.
Spara i din kalender
29/1 10:00 Gudstjänst
Kyrkkaffe
Spara i din kalender
Mer
 

Årets pristagare

IMG_0529.JPG

Ett stort grattis till våra duktiga och trogna ledare i BKU!

Varje år delar Uppvidinge kommun ut kulturpris, kulturstipendium, fritidspris, fritidsstipendium, kulturlandskapspris och byggnadsvårdspris till personer som på olika sätt betyder mycket för kulturen och för fritidssektorn i kommunen.

Fritidspris 2016: Margaretha Furuholm
Fritidspriset består av en hedersgåva

Fritidsstipendium 2016: Albin Andersson och Amanda Åkerblom
Stipendiesumman är på 10 000 kronor.

Julskyltning 2016

FullSizeRender.jpg

BKU var med på årets julskyltning och sålde korv vid ett stånd.

Nyhet

Nu finns det möjlighet att betala med Swish till Brunnskyrkans församling. Swishnumret är 123 338 27 44.

Swish-Brunnskyrkan.JPG

Hjortsbergagården-gården med många möjligheter

Brunnskyrkans församling är delägare i Hjortsbergagården from 2013-10-01. Gården ligger vackert vid Sjöatorps sjön i utkanten av Hjortsberga samhälle vid väg 25 mellan Ljungby och Växjö. På deras hemsida hittar du mer information om gården http://www.hjortsbergagarden.se

"Varmt välkommen under årets fyra årstider till vila och aktiviteter, till en meningsfull fritid och berikande gemenskap i en drogfri miljö på Hjortsbergagården. Vi vill erbjuda gården till dig som söker plats för hantverkskurser, lägerskola, konferenser, läger och kanothajker eller ett utflyktsmål med möjligheter till mat och övernattning."

Hjortsbergagarden.jpg

Sjukhuskyrkan

Brunnskyrkan är en del av Sjukhuskyrkan som finns till för dig som patient, anhörig eller anställd inom vården. Sjukhuskyrkan finns på Centrallasarettet och Sigfridsområdet i Växjö.

Kontakta gärna:

Sjukhuspastor Anders Elfström
Tel: 0470-58 76 92
Mobil: 0702-20 10 90 alt 0709-67 30 54
E-post: anders.elfstrom@ltkronoberg.se

hjarta.jpg

Logga in HIMLAwebb Logga in