Brunnskyrkan i Åseda- en kyrka för hela livet

Till Brunnskyrkan är alla välkomna! I Brunnskyrkan hoppas vi att du ska finna en plats för gemenskap, tröst, glädje och goda samtal. En plats för ro i en jäktad tid. En plats för mötet med Jesus Kristus, världens Frälsare, som vill ge livet dess djupaste mål och mening.

Som regel välkomnar vi till gudstjänst varje söndag kl. 10.oo. Varannan måndag, under pågående termin, är det träffar för daglediga – Måndagsträffen – med olika och intressanta medverkanden varje gång.

Springbrunnen har under pågående termin sin träff varje måndag kl. 17.3o, och är till för barn och ungdomar. I Springbrunnen är Bibelns budskap alltid aktuellt. Där finns mycken sång och musik. Och där möts de minsta, Mysingarna till sin egen gemenskap. Nyingarna, 7-9 år, har sina träffar med lek, tävlingar, knopar mm och Upptäckarscout, 10-12-åringarna, lär sig om lägerliv med knopar, att göra upp eld och klara sig i naturen t ex.

Tonåringarna möts för gemenskap med film, matlagning och andra aktiviteter efter överenskommelse, oftast fredagar kl. 19.oo

Brunnskyrkan-2.JPG

Altare.jpg-1

PASTOR SÖKES

Vi är en församling på 100 medlemmar. Vår verksamhet är relativt omfattande och vi behöver någon som ger våra ungdomar och ledare mycket stöd.
Ett redan inlett samarbete med grannförsamlingar kan utvecklas ytterligare.

Är du intresserad av denna tjänst hör av dig för mer information till:

Ordförande;
Eigert Petersson 0474-10720

Pastor;
Lars-Olof Gunnardo 076-7830045

På gång

ti 28/4 19:00 Bön- och samtalsgrupp
Vi läser Peter Halldorfs bok "Drick djupt av Anden" och samtalar om den helige Andes ledning i våra liv.
on 29/4 18:30 3K
Kravlös Kreativitet och Kaffe
to 30/4 20:15 Traditionsenligt VALBORGSMÄSSOFIRANDE på Ekhöjden
Åsedablåsarna spelar, Kyrkokören sjunger. Dessutom Vårtal och fyrverkeri. Servering hela kvällen av kaffe, läsk och varm korv.
Mer

Måndagsträffen 2015

Vårens nya program hittar du under rubriken "Måndagsträffen"
Välkommen den 26 januari klockan 15:00!
Kyösti möter "The bige five" i Afrika, kaffeservering.

Kaffe.jpg

Hjortsbergagården-gården med många möjligheter

Brunnskyrkans församling är delägare i Hjortsbergagården from 2013-10-01. Gården ligger vackert vid Sjöatorps sjön i utkanten av Hjortsberga samhälle vid väg 25 mellan Ljungby och Växjö. På deras hemsida hittar du mer information om gården http://www.hjortsbergagarden.se

"Varmt välkommen under årets fyra årstider till vila och aktiviteter, till en meningsfull fritid och berikande gemenskap i en drogfri miljö på Hjortsbergagården. Vi vill erbjuda gården till dig som söker plats för hantverkskurser, lägerskola, konferenser, läger och kanothajker eller ett utflyktsmål med möjligheter till mat och övernattning."

Hjortsbergagarden.jpg

Sjukhuskyrkan

hjarta.jpg Brunnskyrkan är en del av Sjukhuskyrkan som finns till för dig som patient, anhörig eller anställd inom vården. Sjukhuskyrkan finns på Centrallasarettet och Sigfridsområdet i Växjö.

Kontakta gärna:

Sjukhuspastor Anders Elfström