Trad_Startsid_2500px-NY.jpg

BRUNNSKYRKAN I ÅSEDA - EN KYRKA FÖR HELA LIVET

Brunnskyrkan-1000x600.jpg

Till Brunnskyrkan är alla välkomna! I Brunnskyrkan hoppas vi att du ska finna en plats för gemenskap, tröst, glädje och goda samtal. En plats för ro i en jäktad tid. En plats för mötet med Jesus Kristus, världens Frälsare, som vill ge livet dess djupaste mål och mening.

Som regel välkomnar vi till gudstjänst varje söndag kl. 10.00.
Varannan måndag under pågående termin är det träffar för daglediga – Måndagsträffen – med olika och intressanta medverkanden varje gång. Du hittar mer information här på vår webbplats och också i vår tidning 'Brunnskanten'.

Springbrunnen har under pågående termin sin träff varje måndag kl. 17.30, och är till för barn och ungdomar.
I Springbrunnen är Bibelns budskap alltid aktuellt och vi har också mycket sång och musik. Här möts de minsta, Mysingarna, till sin egen gemenskap. Nyingarna, 7-9 år, har sina träffar med lek, tävlingar, knopar mm och Upptäckarscout, 10-12-åringarna, lär sig om lägerliv med knopar, att göra upp eld och klara sig i naturen och mycket mer.

Du kan läsa mer om Brunnskyrkans historia HÄR

Hjortsberga-vinterdagar-2019.jpg

Annonsruta-BKU-2018.jpg

PASTOR SÖKES

Vi är en församling på 100 medlemmar. Vår verksamhet är relativt omfattande och vi behöver någon som ger våra ungdomar och ledare mycket stöd.

Ett redan inlett samarbete med grannförsamlingar kan utvecklas ytterligare.

Är du intresserad av denna tjänst hör av dig för mer information till:

Eigert Petersson 0474-10720

Lars-Olof Gunnardo 0767-830045

Brunnskyrkan-FB.jpg

Swish_ruta.jpg

BKU

BKU-banner-startsida.jpg

HJORTSBERGAGÅRDEN - GÅRDEN MED MÅNGA MÖJLIGHETER

Brunnskyrkans församling är delägare i Hjortsbergagården sedan oktober 2013. Gården ligger vackert vid Sjöatorps sjön i utkanten av Hjortsberga samhälle vid väg 25 mellan Ljungby och Växjö. På deras hemsida hittar du mer information om gården http://www.hjortsbergagarden.se

"Varmt välkommen under årets fyra årstider till vila och aktiviteter, till en meningsfull fritid och berikande gemenskap i en drogfri miljö på Hjortsbergagården. Vi vill erbjuda gården till dig som söker plats för hantverkskurser, lägerskola, konferenser, läger och kanothajker eller ett utflyktsmål med möjligheter till mat och övernattning."

Hjortsbergagarden_1.jpg

SJUKHUSKYRKAN

Brunnskyrkan är en del av Sjukhuskyrkan som finns till för
dig som patient, anhörig eller anställd inom vården.
Sjukhuskyrkan finns på Centrallasarettet
och Sigfridsområdet i Växjö.

Kontakta gärna:

Sjukhuspastor Anders Elfström